Cum este la Hype Arena, locul de joaca pentru copii si adulti, in Bucuresti zona Romexpo

Hype Arena by Kiddo se afla in curtea Romexpo, pavilion C1 langa Cupola. Am intrat din Bulevardul Expozitiei si am mers cateva sute de metri spre zona C (verde).

 

Activitati
Hype Arena este defapt un loc de joaca, distractie si aventura, la interior. Din ce am observat se adreseaza adultilor si copiilor de peste 5 ani ba chiar in multe zone conditia de intrare este sa ai minim 130 cm. Gasesti aici pereti de escalada si catarat, traseu de aventura suspendat, trasee cu obstacole, o zona cu simulatoare VR, jocuri si o zona cu bar si restaurant in care insotitorii ii pot astepta pe copii si in care se organizeaza si petreceri, sarbatorirea zilelor de nastere, teambuilding.

Preturi la Hype Arena
Pentru ca veneam aici pentru prima data, la receptie a trebuit sa semnam acord de participare al copilului si am primit o bratara scanabila (are numele copilului pe ea, a ramas la noi, o putem folosi si cu alte ocazii, iar creditul ramas il va putea folosi data viitoare). Ne-au spus ca poate intra un singur parinte cu copilul, celalalt trebuie sa achizitioneze un pachet de Tokeni, dar fiind pentru prima data aici, au facut o exceptie si noi adultii am intrat liber)

Nu se plateste un tarif standard de intrare ci fiecare isi alege sa incarce pe bratara un anumit credit adica sa cumpere un anumit numar de TOKENS.

Acum, in anul 2023, sunt urmatoarele variante de pachete de Tokens: 200 Tokens – 150 lei, 150 Tokens – 130 lei, 100 Tokens -90 lei, 75 Tokens- 70 lei, 50 Tokens – 50 lei.

In functie de numarul de Tockens achizitionati iti alegi singur activitatile, de exemplu la zona de catarare (Urban Jungle) si zona de saltele (Def Gravity) poti cheltui maxim 40 Tokens la VR fiecare atractie este intre 15-25 Tokens in zona Arcade fiecare joc are 5 sau 10 Tokens.

Citisem pe site-ul celor de la Hype aici ca activitatile sunt grupate in 9 zone si intr-adevar le-am identificat repede

1. Vertical Thrills – escalada, pereti de cataract (conditie: sa ai minim 130 cm si sosete antiderapante; vei fi echipat de un angajat al complexului; preturi 2023: L-V 30 Tokens / S-D 40 Tokens penttru o sesiune de 1 ora). Pentru copilul nostru a fost atractia principala mai ales ca aici a putut experimenta fara frica saritura de la inaltime, hamul avand o coarda elastica.

2. Urban Jungle – Aventura parc, traseu de aventură suspendat (conditie: sa ai minim 130 cm; preturi 2023: L-V 30 Tokens / S-D 40 Tokens)

3. Defy Gravity – trambuline, saltele de sarit (conditie: sa ai minim 130 cm; preturi 2023: L-V 30 Tokens / S-D 40 Tokens).

4. Ninja Warior – trasee survivor (conditie: sa ai minim 130 cm; preturi 2023: L-V 15 Tokens / S-D 20 Tokens).

5. Old School – Arcade Games (preturi in anul 2023: 5 sau 10 Tokens, tarif afisat pe fiecare aparat). Cu tichetele castigate la jocuri in zona Arcade mergi la aparatul Ticket Eater, scoti bonul si cu acesta mergi la receptie sa iti alegi un premiu in functie de numarul acestora.

6. Virtuality – Simulatoare VR (conditie: varsta minim 7 ani; preturi in anul 2023: L-V 15-20 Tokens si S-D 20-25 Tokens). Cele 10 simulatoare VR sunt numai bune pentru a experimenta cum te-ai putea simti in diferite situatii, de exemplu intr-un roller coaster sau o naveta spatiala.

7. Arkadia – Arena VR (conditie: varsta minim 7 ani la unele jocuri si minim 12 ani la altele; pret in anul 2023: 25 Tokens)

8. Game ON – Playstations, console de joc (conditie: varsta minim 7 ani; pret in anul 2023: L-V 20 Tokens. S-D 25 Tokens pentru o sesiune de 30 minute)

9. Sky Club – Banda simulator Schi –( conditie: numai cu echipament sport, varsta minim 7 ani; pret in anul 2023: 15 minute 50 Tokens)

 

Cateva imagini filmate la Hype Arena intr-o sambata dimineata:

 

Poti verifica numarul de tokens ramasi in orice moment, la aparatul special de langa intrare:

Iar daca ti-au ramas tokens pe card, ii poti folosi alta data, nu expira.

  • Bine de stiut: sunt anumite zone in care daca iesi mai devreme de 1 ora, este posibil sa trebuiasca sa platesti din nou; de exemplu in zona de catarare, la intrare am scanat bratara si pe un ecran a aparut numele copilului si ora la care a intrat; daca iesi dupa cateva minute si te reintorci mai tarziu, va trebui sa scanezi din nou bratara si ti se va retrage din creditul de Tokens din nou.
  • Daca ai intrat in Hype, poti iesi oricand, pe la iesire dinspre zona de catarare.
  • Bratara trebuie scanata inainte de a merge la fiecare activitate
  • Pachetul de Tokens nu se poate imparti la mai multi jucatori

 

A fost frumos la Hype, merita, ni s-a parut un loc sigur pentru copil din punct de vedere al activitatilor, sunt foarte multi angajati supraveghetori pe langa copii. Vom mai veni aici, este un loc bun de petrecere a timpului in zilele cu vreme rece.

Erau destule locuri de parcare gratuite dar presupun ca in zilele in care aici sunt organizate diferite evenimente la Romexpo, este foarte aglomerat si se va plati un anumit tarif de parcare/ora.

Ca si mijloace de transport in comun catre Hype Arena, cele mai apropiate statii de metrou ar fi Aviatorilor si 1 Mai plus autobuzele 331, 335 respectiv 105. De asemenea tramvaiul 41 ajunge chiar la Casa Presei.

La sfarsitul anului 2023 in Bucuresti s-a deschis o noua locatie a acestui loc de distractie si joaca la interior in Mall Colosseum din Soseaua Chitilei numit Hype Arena Colosseum. Aici sunt atracții pentru familiile cu copii, dar și pentru adolescenți și adulți. La etjul 1 se afla zona cu escalada, trampoline park, parcurs cu obstacole, traseu de aventură suspendat, jocuri arcade, labirint de tobogane, restaurant și bar, o zonă dedicată de petreceri. La parter se afla zona destinate experiențelor imersive și de realitate virtuală.

Fata de Hype de la Romexpo aici la Hype Colosseum au mai multe locuri de joaca si distractie pentru copiii mici. Se numeste Toddler Area (arena Micutilor) si aici pot intra doar copiii cu o inatime de maxim 110 cm. Pretul este de 30 tockens.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *