Recomandare de restaurant si gelaterie in Veliko Tarnovo, Bulgaria

Recomandare de restaurant si gelaterie in Veliko Tarnovo, Bulgaria

Fiind doar in trecere prin Veliko, am avut timp pentru o mica plimbare prin acest frumos orasel, dar si pentru a lua pranzul intr-un loc special.

Este vorba despre restaurantul Ego 1 situat pe Bulevardul Nezavisimost nr 17. 

Atentie! Am observat ca in zona sunt mai multe restaurante cu acelasi nume, dar acesta este de fapt cel mai recomandat de turisti.

Inca de acasa, de la Bucuresti ne-am pus intrebarea unde mancam in Veliko Tarnovo? Astfel am gasit multe recenzii despre mancare buna dar si o inghetata buna.
Asa arata intrarea in restaurantul Ego1 din Veliko:

Restaurantul este apreciat atat pentru pentru mancarea buna si la un pret decent, cat si pentru privelistea fermecatoare.

Atentie, nu este un restaurant cu mancare traditional bulgareasca  ci mai degraba are un stil clasic al bucatariei.

Pe aceeasi strada, putin mai jos de restaurantul Ego 1, am dat peste o gelatarie unde am mancat cea mai buna inghetata artizanala din Veliko Tarnovo. 

La Gelateria Raffy

Orasul Veliko Tarnovo din Bulgaria este din ce in ce mai vizitat de turistii romani deoarece se ajunge usor (este la doar 180 km de Bucuresti), preturile sunt decente, este curat, relaxant, oamenii sunt ospitalieri si peste tot se vorbeste limba romana.  Este un orasel istoric asezat pe coline, este colorat, are peisaje de poveste, numai bun pentru o zi sau mai multe de plimbare. Noi revenim in weekendurile de primavera sau toamana la Veliko Tarnovo, cand vremea ne permite sa ne plimbam la orice ora.


Foarte aproape este o parcare cu un tarif de 2 leva/ora. Este langa teatrul Konstantin Kisimov. Pe Google Maps o găsiți chiar așa, Theater parking.

Drumul de la parcare spre restaurant:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *